Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антюшко Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 5–14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антюшко Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 5–14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |