Наукова періодика України Товари і ринки


Вітряк О. 
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 90–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_11
Досліджено й науково обгрунтовано доцільність використання в технології ферментованих напоїв на основі культури мікроорганізмів Medusomyces gisevii V пряно-ароматичної сировини, багатої на біологічно активні речовини. Вивчено вплив на тривалість бродіння та органолептичні властивості готового напою водних екстрактів м'яти, меліси, лофанту й солодки. Встановлено технологічні параметри приготування ферментованих напоїв на основі культури мікроорганізмів Medusomyces gisevii V з використанням раціональної кількості зазначених водних екстрактів.
  Повний текст PDF - 535.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вітряк О.
  • Ткаченко Л.
  • Прибильський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вітряк О. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 90–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Лідія Григорівна (економічні науки)
  • Ткаченко Людмила Анатоліївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського