Наукова періодика України Товари і ринки


Антонюк І. 
Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 143-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_16
Розроблено технологію збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності на основі гарбузового пюре, в яких визначено вміст мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Доведено: таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів, особливо йоду та селену.
  Повний текст PDF - 505.817 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антонюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антонюк І. Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 143-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського