Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антонюк І. Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 143-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_16 Розроблено технологію збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності на основі гарбузового пюре, в яких визначено вміст мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Доведено: таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів, особливо йоду та селену. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антонюк І. Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 143-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |