Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Чорна А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_14 Наведено результати впливу складу їстівного покриття на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості хлібобулочних виробів. За допомогою планування багатофакторного експерименту отримано рівняння регресії для функцій відгуку - свіжості хлібобулочних виробів. Установлено, що найбільшою мірою на свіжість хлібобулочних виробів впливає концентрація желатину, а найменшою - концентрація гліцерину. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чорна А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |