Наукова періодика України Товари і ринки


Чорна А. 
Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_14
Наведено результати впливу складу їстівного покриття на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості хлібобулочних виробів. За допомогою планування багатофакторного експерименту отримано рівняння регресії для функцій відгуку - свіжості хлібобулочних виробів. Установлено, що найбільшою мірою на свіжість хлібобулочних виробів впливає концентрація желатину, а найменшою - концентрація гліцерину.
  Повний текст PDF - 577.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чорна А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чорна А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського