Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сидоренко О. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 50–58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2%281%29__7 Наведено результати дослідження показників, що характеризують споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). Обгрунтовано доцільність виробництва та споживання жиру із печінки акули катран, визначено фактори формування та збереження якості. Досліджено й ідентифіковано основні жирні кислоти ліпідів акули. Проведено порівняльну характеристику фізичних показників жиру різних видів риб за умови низькотемпературного зберігання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 50–58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2(1)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |