Наукова періодика України Товари і ринки


Сидоренко О. 
Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 50–58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2%281%29__7
Наведено результати дослідження показників, що характеризують споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). Обгрунтовано доцільність виробництва та споживання жиру із печінки акули катран, визначено фактори формування та збереження якості. Досліджено й ідентифіковано основні жирні кислоти ліпідів акули. Проведено порівняльну характеристику фізичних показників жиру різних видів риб за умови низькотемпературного зберігання.
  Повний текст PDF - 456.829 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сидоренко О.
  • Боліла Н.
  • Шаповал С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сидоренко О. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 50–58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2(1)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сидоренко Олександр Михайлович (економічні науки)
  • Сидоренко Олександр Олексійович (економічні науки)
  • Сидоренко Оксана Василівна (економічні науки)
  • Сидоренко Олексій Миколайович (економічні науки)
  • Боліла Надія Василівна (економічні науки)
  • Шаповал Стелла Степанівна (економічні науки)
  • Шаповал Станіслав Леонідович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського