Наукова періодика України Товари і ринки


Голуб Б. 
Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5
Розглянуто особливості вибору заходів керування небезпечними чинниками харчових продуктів на етапі роздрібної торгівлі. Наведено належні гігієнічні практики для закладів торгівлі в ЄС. Надано коротку порівняльну характеристику змісту PAS 221 - 2013 та вітчизняного законодавства щодо програм-передумов упровадження постійно діючих процедур на принципах НАССР.
  Повний текст PDF - 2.589 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голуб Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського