Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5 Розглянуто особливості вибору заходів керування небезпечними чинниками харчових продуктів на етапі роздрібної торгівлі. Наведено належні гігієнічні практики для закладів торгівлі в ЄС. Надано коротку порівняльну характеристику змісту PAS 221 - 2013 та вітчизняного законодавства щодо програм-передумов упровадження постійно діючих процедур на принципах НАССР. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |