Наукова періодика України Товари і ринки


Романовська О. 
Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 176–184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_19
Досліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт - додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год.
  Повний текст PDF - 510.73 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 176–184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романовська Ольга Леонідівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського