Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 176–184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_19 Досліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт - додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 176–184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |