Наукова періодика України Товари і ринки


Федорова Д. 
Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 162–175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_18
Наведено результати дослідження розмірно-масових характеристик вітчизняної дрібної рибної сировини, зокрема бичка азово-чорноморського. Визначено вихід фаршу при використанні м'язової та інших тканин рибної сировини. Обгрунтовано показники якості фаршів із бичка азово-чорноморського та встановлено напрями їх раціонального технологічного використання.
  Повний текст PDF - 654.511 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 162–175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського