Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 162–175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_18 Наведено результати дослідження розмірно-масових характеристик вітчизняної дрібної рибної сировини, зокрема бичка азово-чорноморського. Визначено вихід фаршу при використанні м'язової та інших тканин рибної сировини. Обгрунтовано показники якості фаршів із бичка азово-чорноморського та встановлено напрями їх раціонального технологічного використання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 162–175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |