Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кравченко М. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 131–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 131–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |