Наукова періодика України Товари і ринки


Левицька С. 
Пігментний комплекс замороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 102–109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_12
Наведено результати досліджень a- і b-хлорофілу та <$E beta>-каротину в гібридах сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Проаналізовано вплив способів попередньої обробки та заморожування на вміст рослинних пігментів. Установлено, що капуста броколі є цінним джерелом a- і b-хлорофілу. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки капусти, що забезпечує мінімальні втрати рослинних пігментів.
  Повний текст PDF - 900.798 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левицька С.
  • Белінська С.
  • Кривошапка В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левицька С. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 102–109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Левицька Світлана Олексіївна (економічні науки)
  • Белінська Світлана Михайлівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського