Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кравченко М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 138–147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_18 На основі проведених досліджень фізико-хімічного складу шротів насіння льону, кунжуту, ядер волоського горіха методом математичного моделювання розраховано їх композицію, доцільність використання якої доведено для удосконалення технології та підвищення поживної цінності пісочного печива. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 138–147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |