Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Белінська С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 92–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_13 Досліджено амінокислотний склад білка сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Розраховано амінокислотний скор і визначено біологічну цінність білка. Встановлено, що білок капусти броколі є цінним джерелом незамінних амінокислот. Визначено сорти капусти броколі, білок яких має найвищу біологічну цінність. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Белінська С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 92–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |