Наукова періодика України Товари і ринки


Белінська С. 
Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 92–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_13
Досліджено амінокислотний склад білка сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Розраховано амінокислотний скор і визначено біологічну цінність білка. Встановлено, що білок капусти броколі є цінним джерелом незамінних амінокислот. Визначено сорти капусти броколі, білок яких має найвищу біологічну цінність.
  Повний текст PDF - 511.161 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Белінська С.
  • Левицька С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Белінська С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 92–99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Белінська Світлана Михайлівна (економічні науки)
  • Левицька Світлана Олексіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського