![]() | Наукова періодика України | ![]() | Товари і ринки |
Притульська Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 83–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_12 Проаналізовано та систематизовано підходи до забезпечення харчових потреб людей старших вікових груп у білках, ліпідах, вуглеводах, вітамінах і мінеральних елементах, зокрема, їх рекомендованому співвідношенні, вмісту в раціонах відповідно до статевих і вікових ознак. На основі проведених досліджень розроблено сухий розчинний продукт для ентерального харчування геродієтичного призначення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Притульська Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 83–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_12.![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |