Наукова періодика України Товари і ринки


Притульська Н. 
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 83–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_12
Проаналізовано та систематизовано підходи до забезпечення харчових потреб людей старших вікових груп у білках, ліпідах, вуглеводах, вітамінах і мінеральних елементах, зокрема, їх рекомендованому співвідношенні, вмісту в раціонах відповідно до статевих і вікових ознак. На основі проведених досліджень розроблено сухий розчинний продукт для ентерального харчування геродієтичного призначення.
  Повний текст PDF - 1.917 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Антюшко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 83–92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського