Наукова періодика України Товари і ринки


Сімахіна Г. 
Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 208–221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_24
Систематизовано сучасні відомості про роль і фізіологічні впливи замінних і незамінних амінокислот на функціонування організму людини та нормалізацію його всіх систем. Показано перспективність використання нетрадиційних джерел білка рослинних матеріалів, зокрема, зеленої маси, для отримання білковмісних композицій, збагачення ними традиційних харчових середовищ, що надасть змогу частково ліквідувати білковий дефіцит у раціоні харчування населення України.
  Повний текст PDF - 603.899 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Науменко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 208–221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Науменко Наталія Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського