Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сімахіна Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 208–221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_24 Систематизовано сучасні відомості про роль і фізіологічні впливи замінних і незамінних амінокислот на функціонування організму людини та нормалізацію його всіх систем. Показано перспективність використання нетрадиційних джерел білка рослинних матеріалів, зокрема, зеленої маси, для отримання білковмісних композицій, збагачення ними традиційних харчових середовищ, що надасть змогу частково ліквідувати білковий дефіцит у раціоні харчування населення України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімахіна Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 208–221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |