Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дубініна А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 193–207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_23 На основі огляду наукової літератури обгрунтовано доцільність використання арахісу для створення продуктів функціональної спрямованості. Проаналізовано асортимент розроблених арахісових паст іноземними та вітчизняними вченими. За допомогою математичного моделювання розраховано вміст рецептурних компонентів арахісових паст, які за хімічним складом наближені до норм "здорового" харчування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубініна А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 193–207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |