Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сидоренко О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 159–168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_19 Наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності чорноморської рапани свіжомороженої й термічно обробленої (вареної) за різних періодів вилову. Проаналізовано амінокислотний склад білків їстівної частини молюсків, надано їх порівняльну оцінку. Встановлено високу харчову цінність м'яса чорноморської рапани, що вказує на доцільність збільшення її промислу та використання як біологічно цінної сировини в харчових технологіях. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 159–168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |