Наукова періодика України Товари і ринки


Очколяс О. 
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18
Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном.
  Повний текст PDF - 1.308 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Очколяс О.
  • Тищенко Л.
  • Лебська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Очколяс О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського