Наукова періодика України Товари і ринки


Радченко Л. 
Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 137–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_17
Розроблено пастильні вироби зі стевією та еламіном. За рахунок уведення вибраних добавок знижено вуглеводне навантаження на організм людини та одержано продукти, збагачені мінеральними речовинами, зокрема йодом. Відмічено, що добавки суттєво впливають на смакові властивості пастильних виробів, що обумовило дослідження їх органолептичних показників. Установлено позитивний вплив доданих стевії та еламіну на смак, консистенцію та структуру пастильних виробів.
  Повний текст PDF - 1.877 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Радченко Л.
  • Соколовська О.
  • Гасанова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Радченко Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 137–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Радченко Любов Пантелеймонівна (економічні науки)
  • Соколовська Оксана Олексіївна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського