Наукова періодика України Товари і ринки


Дейниченко Г. 
Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 124–130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_15
Доведено доцільність використання біофортифікованих томатних овочів (перцю, томатів, баклажанів), що мають підвищений вміст білка, в дієтах, які ефективно поєднують тваринний і рослинний білки для кращого їх засвоєння, а також у раціонах вегетаріанців. Біофортифікацію овочів здійснено застосуванням органічного, екологічно чистого добрива "Ріверм" під час їх вирощування.
  Повний текст PDF - 1.74 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Юдічева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 124–130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського