Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Тележенко Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 114–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_14 Викладено основні підходи до вирішення проблеми формування правильного раціону оздоровчого харчування. Наведено узагальнювальний критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення. Результати проведених досліджень є основою при підборі компонентів для створення напоїв високої біологічної та харчової цінності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 114–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |