Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів / С. Белінська // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 41–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_7 Проаналізовано вплив попередньої обробки та заморожування на активність ферментів баклажанів. Установлено позитивний вплив витримки підготовлених до заморожування баклажанів у розчині кухонної солі на зниження активності аскорбінатоксидази та поліфенолоксидази, що сприяє збереженості кольору та С-вітамінної цінності замороженої продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів / С. Белінська // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 41–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |