Наукова періодика України Товари і ринки


Дзюба Н. 
Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин / Н. Дзюба // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 33–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_6
Показано можливість використання ІЧ-спектроскопії для аналізу зв'язків під час виробництва іммобілізованих форм ферментів. Розглянуто ІЧ-спектри глютину, нативної та іммобілізованої на глютині амілази. Проведено аналіз зв'язків у молекулах глютину та всіх форм іммобілізованого ферменту. Визначено функціональні зв'язки, за допомогою яких відбувається іммобілізація амілази на глютині. Доведено, що найбільшу роль в утворенні комплексу амілаза - глютин відіграють -ОН, -С = О, -NH.
  Повний текст PDF - 494.068 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дзюба Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин / Н. Дзюба // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 33–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дзюба Наталія Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського