Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин / Н. Дзюба // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 33–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_6 Показано можливість використання ІЧ-спектроскопії для аналізу зв'язків під час виробництва іммобілізованих форм ферментів. Розглянуто ІЧ-спектри глютину, нативної та іммобілізованої на глютині амілази. Проведено аналіз зв'язків у молекулах глютину та всіх форм іммобілізованого ферменту. Визначено функціональні зв'язки, за допомогою яких відбувається іммобілізація амілази на глютині. Доведено, що найбільшу роль в утворенні комплексу амілаза - глютин відіграють -ОН, -С = О, -NH. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин / Н. Дзюба // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 33–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |