Наукова періодика України Товари і ринки


Дейниченко Г. 
Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 140–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_18
Показано роль мембранних процесів у харчовій промисловості для виробництва різної продукції. Досліджено показники якості харчових рідин рослинного (пектинового екстракту) та тваринного (білково-вуглеводної молочної сировини) походження під час їх ультрафільтраційного концентрування залежно від технологічних параметрів процесу.
  Повний текст PDF - 935.811 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Гузенко В.
  • Гафуров О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 140–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського