Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дейниченко Г. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 140–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_18 Показано роль мембранних процесів у харчовій промисловості для виробництва різної продукції. Досліджено показники якості харчових рідин рослинного (пектинового екстракту) та тваринного (білково-вуглеводної молочної сировини) походження під час їх ультрафільтраційного концентрування залежно від технологічних параметрів процесу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 140–149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |