Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 132–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_17 Розглянуто підходи до аналізування мікробіологічної безпечності пробіотиків для подальшого розподілу заходів керування ними. Охарактеризовано сучасні шляхи оцінювання специфічної безпечності пробіотиків на прикладі визначення безпечності харчових інгредієнтів GRAS та QPS. Показано недоліки та перспективи вдосконалення національної системи контролю безпечності пробіотиків як харчових інгредієнтів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 132–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |