Наукова періодика України Товари і ринки


Луцька Н. 
Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 73–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_8
Обгрунтовано доцільність застосування оптимального керування для об'єктів харчової промисловості. Запропоновано алгоритм оптимізації планування ресурсами виробництва, зокрема, розглянуто синтез оптимального керування технологічним агрегатом. Наведено математичні моделі об'єктів, які використовуються для оптимізації. На прикладі теплообмінника визначено оптимальні траєкторію системи та керування, вказані переваги адаптивної системи керування перед локальною.
  Повний текст PDF - 514.837 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луцька Н.
  • Савченко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луцька Н. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 73–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Луцька Наталія Іванівна (економічні науки)
  • Савченко Тарас Григорович (економічні науки)
  • Савченко Тетяна Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського