Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Луцька Н. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 73–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_8 Обгрунтовано доцільність застосування оптимального керування для об'єктів харчової промисловості. Запропоновано алгоритм оптимізації планування ресурсами виробництва, зокрема, розглянуто синтез оптимального керування технологічним агрегатом. Наведено математичні моделі об'єктів, які використовуються для оптимізації. На прикладі теплообмінника визначено оптимальні траєкторію системи та керування, вказані переваги адаптивної системи керування перед локальною. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Луцька Н. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 73–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |