Наукова періодика України Товари і ринки


Сімахіна Г. 
Інновації у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 189–201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_24
На підставі аналізу світового досвіду визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обгрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Показано, що інноваційний процес у харчових технологіях є складним, динамічним, відкритим комплексом взаємопов'язаних між собою явищ. Упровадження інноваційних технологій дасть можливість у короткі терміни забезпечити населення України необхідною кількістю оздоровчої продукції, яка відповідає основним принципам харчування ХХI ст.
  Повний текст PDF - 752.35 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Науменко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. Інновації у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 189–201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Науменко Наталія Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського