Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дьякова Ю. Безпечність баклажанових снеків / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 175–182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_22 Досліджено безпечність сушених баклажанових снеків за вмістом токсичних елементів, глюкоалкалоїду соланіну та за мікробіологічними показниками. Доведено позитивний вплив запропонованих способів обробки свіжих баклажанів перед висушуванням на безпечність готової продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дьякова Ю. Безпечність баклажанових снеків / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 175–182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |