Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дітріх І. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 106–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_12 Розроблено новий харчовий продукт - плодово-ягідне морозиво "Маулея" з використанням айви японської. Обгрунтовано кількісний і якісний склад сировини, проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості готового продукту, підтверджено підвищений вміст аскорбінової кислоти та <$E beta>-каротину в морозиві. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дітріх І. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 106–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |