Наукова періодика України Товари і ринки


Дітріх І. 
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 106–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_12
Розроблено новий харчовий продукт - плодово-ягідне морозиво "Маулея" з використанням айви японської. Обгрунтовано кількісний і якісний склад сировини, проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості готового продукту, підтверджено підвищений вміст аскорбінової кислоти та <$E beta>-каротину в морозиві.
  Повний текст PDF - 586.733 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дітріх І.
  • Литвин Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дітріх І. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 106–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського