Наукова періодика України Товари і ринки


Гасанова А. 
Фортифікація пастильних виробів йодом / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 98–105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_11
Обгрунтовано вибір раціонального методу визначення йоду в харчових продуктах. Встановлено вміст йоду в пастильних виробах зі стевією та еламіном "Екзотика" і "Смакота" на етапах виробництва та зберігання. Грунтуючись на проведених дослідженнях, встановлено належність розроблених пастильних виробів до групи функціональних харчових продуктів.
  Повний текст PDF - 651.716 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гасанова А.
  • Соколовська О.
  • Корзун В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 98–105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соколовська Оксана Олексіївна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського