Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Палієнко О. Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів / О. Палієнко // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_7 Запропоновано неруйнівний і прискорений імпульсний метод визначення теплофізичних параметрів фруктів із застосуванням мікропроцесорного приладу БИ-Т021. Переваги його і простота, швидкість і комплексність визначення теплофізичних характеристик, значення яких необхідні для ефективного зберігання та заморожування рослинної сировини. Доведено, що величина коефіцієнту теплопровідності фруктів залежить від вмісту в них вологи, температури та будови тканин. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Палієнко О. Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів / О. Палієнко // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |