Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Петров П. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом / П. Петров, Ю. Деміхов, Я. Жукова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 24-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_5 Розглянуто застосування методу аналізу складу стабільних ізотопів карбону, гідрогену, оксигену, нітрогену та сульфуру для визначення географічного походження продуктів харчування. Описано основні теоретичні положення методу, узагальнено результати досліджень стабільних ізотопів на прикладі м'яса, молока та сирів. Доведено необхідність комплексного підходу щодо вивчення різних фракцій продуктів для визначення їх географічного походження. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Петров П. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом / П. Петров, Ю. Деміхов, Я. Жукова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 24-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |