Наукова періодика України Товари і ринки


Петров П. 
Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом / П. Петров, Ю. Деміхов, Я. Жукова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 24-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_5
Розглянуто застосування методу аналізу складу стабільних ізотопів карбону, гідрогену, оксигену, нітрогену та сульфуру для визначення географічного походження продуктів харчування. Описано основні теоретичні положення методу, узагальнено результати досліджень стабільних ізотопів на прикладі м'яса, молока та сирів. Доведено необхідність комплексного підходу щодо вивчення різних фракцій продуктів для визначення їх географічного походження.
  Повний текст PDF - 1.005 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Петров П.
  • Деміхов Ю.
  • Жукова Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Петров П. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом / П. Петров, Ю. Деміхов, Я. Жукова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 24-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського