Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дьякова Ю. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_20 Науково обгрунтовано способи збереження та підвищення вмісту каротиноїдів у сушеній овочевій продукції. Досліджено вміст каротиноїдів у сушених баклажанових снеках протягом тривалого зберігання залежно від виду пакування. Статистично обраховано базисні темпи приросту вмісту каротиноїдів протягом зберігання, а також збагачення <$E beta>-каротином сушених баклажанових снеків. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дьякова Ю. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |