Наукова періодика України Товари і ринки


Дьякова Ю. 
Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_20
Науково обгрунтовано способи збереження та підвищення вмісту каротиноїдів у сушеній овочевій продукції. Досліджено вміст каротиноїдів у сушених баклажанових снеках протягом тривалого зберігання залежно від виду пакування. Статистично обраховано базисні темпи приросту вмісту каротиноїдів протягом зберігання, а також збагачення <$E beta>-каротином сушених баклажанових снеків.
  Повний текст PDF - 479.194 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьякова Ю.
  • Орлова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьякова Ю. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Орлова Наталія Сергіївна (державне управління)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського