Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12 Досліджено споживну цінність швидкозаморожених соків із міякоттю. Виявлено загальну тенденцію до незначного зниження вмісту цукрів і підвищення вмісту органічних кислот під час заморожування та низькотемпературного зберігання протягом 12 місяців. Встановлено відсутність впливу холодильної обробки на вміст пектинових речовин і беталаїнових пігментів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |