Наукова періодика України Товари і ринки


Дьяков О. 
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12
Досліджено споживну цінність швидкозаморожених соків із міякоттю. Виявлено загальну тенденцію до незначного зниження вмісту цукрів і підвищення вмісту органічних кислот під час заморожування та низькотемпературного зберігання протягом 12 місяців. Встановлено відсутність впливу холодильної обробки на вміст пектинових речовин і беталаїнових пігментів.
  Повний текст PDF - 1.764 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьяков О.
  • Белінська С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Белінська Світлана Михайлівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського