Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Прісс О. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів / О. Прісс, В. Калитка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_11 Досліджено вплив температури та опадів під час вегетації на активність ферментативних антиоксидантів плодів огірка та кабачка. Встановлено, що визначальний вплив на активність супероксиддисмутази та каталази в огірках має сума температур періоду вегетації. У плодах кабачка ці показники значно залежать від суми температур періоду формування плоду та опадів при вегетації. Активність пероксидази в гарбузових плодах достовірно залежить лише від опадів і обернено корелює із супероксиддисмутазною та каталазною активністю. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прісс О. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів / О. Прісс, В. Калитка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |