Наукова періодика України Товари і ринки


Прісс О. 
Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів / О. Прісс, В. Калитка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_11
Досліджено вплив температури та опадів під час вегетації на активність ферментативних антиоксидантів плодів огірка та кабачка. Встановлено, що визначальний вплив на активність супероксиддисмутази та каталази в огірках має сума температур періоду вегетації. У плодах кабачка ці показники значно залежать від суми температур періоду формування плоду та опадів при вегетації. Активність пероксидази в гарбузових плодах достовірно залежить лише від опадів і обернено корелює із супероксиддисмутазною та каталазною активністю.
  Повний текст PDF - 1.855 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прісс О.
  • Калитка В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прісс О. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів / О. Прісс, В. Калитка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 86-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського