Наукова періодика України Товари і ринки


Цюцяк А. 
Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області / А. Цюцяк // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 49-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_6
Проаналізовано основні економічні показники діяльності закладів харчування Івано-Франківської області та висвітлено домінуючі фактори, що визначають їх розвиток. Досліджено існуючі проблеми та наведено пропозиції щодо покращання соціально-економічного розвитку підприємств ресторанного господарства Івано-Франківщини.
  Повний текст PDF - 556.072 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цюцяк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цюцяк А. Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області / А. Цюцяк // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 49-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цюцяк Андрій Любомирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського