Наукова періодика України Товари і ринки


Тележенко Л. 
Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом / Л. Тележенко, М. Кашкано // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_21
Обгрунтовано вибір сировини та розроблено рецептуру горіхового соусу "Корисний баланс" зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) на основі принципів лінійного програмування. За результатами досліджень основних реологічних і фізико-хімічних показників якості рекомендовано технологію соусу. Проаналізовано жирнокислотний склад соусу та встановлено, що під час споживання рекомендованої порції продукту потреба в омега-6 і омега-3 ПНЖК задовольняється на 55 %.
  Повний текст PDF - 542.891 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Кашкано М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом / Л. Тележенко, М. Кашкано // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського