Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_20 Розглянуто особливості використання дієтичних добавок та розроблено технології соусів з використанням полідекстрози, гуміарабіка, добавки білково-жирової із сої. Досліджено хімічний склад та наведено результати порівняльного оцінювання якості та безпечності нових і традиційних соусів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |