Наукова періодика України Товари і ринки


Антоненко А. 
Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_20
Розглянуто особливості використання дієтичних добавок та розроблено технології соусів з використанням полідекстрози, гуміарабіка, добавки білково-жирової із сої. Досліджено хімічний склад та наведено результати порівняльного оцінювання якості та безпечності нових і традиційних соусів.
  Повний текст PDF - 495.126 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антоненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності / А. Антоненко // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського