Наукова періодика України Товари і ринки


Романенко Р. 
Експрес-метод визначення коефіцієнта тертя твердих харчових продуктів за різних температур / Р. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_7
Обгрунтовано доцільність розроблення експрес-методів для дослідження термічних змін поверхні продуктів. Розроблено візуалізовані моделі сил, що виникають під час руху тіла по похилій площині. Наведено спроектовану схему установки для визначення коефіцієнта тертя за різних температур поверхні продукту. На прикладі зразків сичужних сирів і сирного продукту проведено апробацію методу та визначено залежності коефіцієнта тертя від температури.
  Повний текст PDF - 630.426 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романенко Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романенко Р. Експрес-метод визначення коефіцієнта тертя твердих харчових продуктів за різних температур / Р. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського