Наукова періодика України Товари і ринки


Романенко О. 
Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів / О. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_6
Проаналізовано існуючі методи визначення структурно-механічних властивостей харчових продуктів, розглянуто їх переваги та недоліки. Адаптовано метод визначення консистенції (пенетраційний) та релаксаційного зусилля для оцінки структурно-механічних властивостей пресервів із урахуванням особливостей будови рибної сировини. Досліджено основні реологічні властивості як об'єктивний критерій консистенції готової рибної продукції.
  Повний текст PDF - 627.895 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів / О. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романенко Ольга Олександрівна (економічні науки)
  • Романенко Оксана Вячеславівна (економічні науки)
  • Романенко Ольга Анатоліївна (економічні науки)
  • Романенко Олексій Михайлович (економічні науки)
  • Романенко Олеся Валеріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського