Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів / О. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_6 Проаналізовано існуючі методи визначення структурно-механічних властивостей харчових продуктів, розглянуто їх переваги та недоліки. Адаптовано метод визначення консистенції (пенетраційний) та релаксаційного зусилля для оцінки структурно-механічних властивостей пресервів із урахуванням особливостей будови рибної сировини. Досліджено основні реологічні властивості як об'єктивний критерій консистенції готової рибної продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів / О. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |