Наукова періодика України Товари і ринки


Свідло К. 
Технологія десертів геродієтичного призначення / К. Свідло // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 184-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_22
Розглянуто проблему проектування технології десертів геродієтичного призначення. Розроблення мусу "Полуничка" проведено з використанням методу математичного багаторівневого моделювання з урахуванням формалізованих вимог до продукції геродієтичного призначення. Досліджено вплив домішок, які вміщують природні геропротектори, на збитість і стабільність пінної структури для обгрунтування раціональних концентрацій їх введення до харчових композицій десертів геродієтичного призначення.
  Повний текст PDF - 808.889 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Свідло К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення / К. Свідло // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 184-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського