Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Даниленко С. Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров’ялених м’ясних продуктах / С. Даниленко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_12 Наведено результати досліджень впливу ферментативного протеолізу свинини та яловичини препаратом протосубтиліном на технологічні показники кінцевих продуктів і їх біологічну цінність. Доведено, що його застосування активізує розщеплення білків м'язової тканини, збільшує пул вільних амінокислот, зокрема відповідальних за смако-ароматичний букет готової продукції, сприяє формуванню її ніжної та пластичної консистенції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Даниленко С. Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров’ялених м’ясних продуктах / С. Даниленко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |