Наукова періодика України Товари і ринки


Василишина О. 
Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре / О. Василишина // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_10
Визначено оптимальну кількість желеутворюючого пюре з яблук, чорної смородини, порічок і агрусу, необхідну для додавання під час виготовлення вишневого джему. За допомогою методу математичного моделювання встановлено залежність між вмістом пюре, цукру, кислот і пектину під час виготовлення вишневих джемів.
  Повний текст PDF - 603.723 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василишина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василишина О. Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре / О. Василишина // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського