Наукова періодика України Товари і ринки


Корзун В. 
Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_7
Розроблено технологію фруктово-ягідних десертів підвищеної біологічної цінності з використанням продуктів перероблення морських водоростей (ламінарії та цистозіри). Досліджено вміст есенційних мікроелементів (йоду, селену, феруму, цинку, купруму) у розроблених десертах. Доведено, що такі фруктово-ягідні десерти доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики мікроелементозів.
  Повний текст PDF - 859.031 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Антонюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського