Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_7 Розроблено технологію фруктово-ягідних десертів підвищеної біологічної цінності з використанням продуктів перероблення морських водоростей (ламінарії та цистозіри). Досліджено вміст есенційних мікроелементів (йоду, селену, феруму, цинку, купруму) у розроблених десертах. Доведено, що такі фруктово-ягідні десерти доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики мікроелементозів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |