Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Заремба П. Розвиток ресторанної галузі Донецької області / П. Заремба, В. Кійко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_5 Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі Донецької області. На основі дослідження змін основних техніко-економічних показників регіону розглянуто загальні позитивні й негативні тенденції та виділено основні проблеми, які є гальмуючим фактором для ресторанного бізнесу. Зазначено перспективні напрями розвитку ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заремба П. Розвиток ресторанної галузі Донецької області / П. Заремба, В. Кійко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |