Наукова періодика України Товари і ринки


Заремба П. 
Розвиток ресторанної галузі Донецької області / П. Заремба, В. Кійко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_5
Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі Донецької області. На основі дослідження змін основних техніко-економічних показників регіону розглянуто загальні позитивні й негативні тенденції та виділено основні проблеми, які є гальмуючим фактором для ресторанного бізнесу. Зазначено перспективні напрями розвитку ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 495.884 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заремба П.
  • Кійко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заремба П. Розвиток ресторанної галузі Донецької області / П. Заремба, В. Кійко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заремба Павло Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського