Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антюшко Д. Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування / Д. Антюшко, Ю. Мотузка, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_15 Наведено аналіз сучасних підходів до розробки продуктів для спеціального дієтичного споживання - ентерального харчування людей протягом лікувального та відновлювального періодів згідно з особливостями їх потреб в поживних речовинах. Проаналізовано та досліджено вплив основних компонентів вуглеводної складової на реологічні властивості таких продуктів. Із урахуванням одержаних даних розроблено нові суміші для ентерального харчування на сухій розчинній основі та досліджено основні показники їх реологічних властивостей. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антюшко Д. Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування / Д. Антюшко, Ю. Мотузка, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |