Наукова періодика України Товари і ринки


Дюкарева Г. 
Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14
Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
  Повний текст PDF - 588.146 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюкарева Г.
  • Дьяков О.
  • Гасанова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюкарева Г. Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського