Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Орлова Н. Харчова цінність консервів із кабачків та аличі / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_11 Обгрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлова Н. Харчова цінність консервів із кабачків та аличі / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |