Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сидоренко О. Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху / О. Сидоренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_9 Надано концептуальні основи та результати аналітико-практичних досліджень методології прогнозування змін якості рибних продуктів із метою визначення раціонального терміну зберігання, гарантування стабільного рівня якості споживчих товарів під час товароруху та реалізації в торговельній мережі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху / О. Сидоренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |