Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Орлова Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20 Досліджено зміни фракційного складу білка у швидкозаморожених напівфабрикатах із культивованих печериць залежно від попередньої обробки сировини, виду та концентрації природних згущувачів. Наведено результати дослідження білкового та небілкового азоту в грибах. Встановлено, що попереднє бланшування грибів перед заморожуванням із додаванням полісахаридів природного походження сприяє максимальному збереженню легкозасвоюваних фракцій білка (альбумінів і глобулінів) і позитивно впливає на поживну цінність швидкозаморожених напівфабрикатів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлова Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |