Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13 Проаналізовано сучасні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки людей з термічними травмами, висвітлено особливості їхніх потреб в поживних речовинах. Розглянуто рекомендації з визначення енергетичних потреб і збалансування раціону харчування постраждалих за рахунок основних нутрієнтів відповідно до особливостей метаболічних процесів організму. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |