Наукова періодика України Товари і ринки


Притульська Н. 
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13
Проаналізовано сучасні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки людей з термічними травмами, висвітлено особливості їхніх потреб в поживних речовинах. Розглянуто рекомендації з визначення енергетичних потреб і збалансування раціону харчування постраждалих за рахунок основних нутрієнтів відповідно до особливостей метаболічних процесів організму.
  Повний текст PDF - 1.44 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Антюшко Д.
  • Мотузка Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського